Welkom op bedrijfsfeestjevieren!

Op bedrijfsfeestjevieren vindt je tips van cateraars tot vergaderlocaties. Tevens vind je hier een grote collectie links waarmee bedrijfsfeestjevieren.nl een goed uitgangspunt is voor een geslaagd bedrijfsfeest! Kijk bij onze catering-links voor de beste cateraars of bijvoorbeeld bij de incentives voor een geslaagd event voor het bedrijf. Ook vind je hier attractieparken, moordspelen en dinnergames, eigenlijk te veel om hier te noemen! Kijk maar eens rond op onze site.


Heb je zelf nog een leuke feesttip of link? Stuur hem dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

Organiseer een online muziekverkiezing...

feest tip: online muziek verkiezingMet een online muziekverkiezing zet je de DJ op het juiste spoor en verhoog je de feestvreugde.
Makkelijk en snel geregeld.

Daarom deze tip voor je feest: hou van te voren een online muziekverkiezing! Op deze site maak je een playlist aan en nodig je je feestgasten uit om muziek aan te vragen en hun stem uit te brengen op de tracks die er al in staan. (Tip: laat de playlist niet leeg, maar zet er zelf een leuk gevarieerd startlijstje in. Zo zie je waar de voorkeur naar uitgaat en breng je mensen ook weer op idee├źn.)

Tips voor een geslaagd bedrijfsfeest

Of het nu vrijwillig is, danwel vrijwillig aangewezen, je zult het toch maar op je bureau krijgen: Een feest te moeten organiseren met bv. de zaak of je sportteam. Hier vind je een eenvoudig stappenplan met bruikbare tips om je te helpen bij de organisatie van een geslaagd bedrijfsfeest.