Beoordeling

3.2/5 Waardering (5 beoordelingen)

Rob Swagemakers

Rob Swagemakers

Cateraar voor het verzorgen voor een spetterend bedrijfsfeest
Wilt u een spetterend bedrijfsfeest organiseren? Partycatering Rob Swagemakers biedt u diverse mogelijkheden. Wij verzorgen de catering op diverse feestlocaties en adviseren u graag in uw keuze voor de juiste locatie. Daarnaast kunnen wij een bedrijfsfeest verzorgen op elke door u gewenste locatie bijvoorbeeld in uw bedrijfshal, bedrijfsrestaurant of in een alu-partytent op uw bedrijfsterrein. Aangaande de catering bieden wij u diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een bittergarnituur, amusehapjes, tapasbuffet of landenbuffet. Wij hebben ervaring in het verzorgen van (bedrijfs)feesten tot 15.000 personen.

De complete verzorging van uw bedrijfsfeest
Bij partycatering in uw bedrijf zorgen wij voor een volledige metamorfose door middel van stijlvol meubilair met exclusief tafellinnen, sfeerverlichting, groen- en bloemvoorzieningen en speciale decorinrichting. Afhankelijk van uw wensen richten wij de locatie in. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de benodigde partytenten, toiletwagen(s), stroomvoorziening e.d. Wij hebben alles in huis voor het verzorgen van een geslaagd bedrijfsfeest.

Verrassend entertainment tijdens uw personeelsfeest
Wij beschikken over een uitgebreid bestand van spraakmakend entertainment. Wij adviseren u graag in uw keuze voor een band, disc-jockey of ander entertainment. Verder kunnen wij zorgen voor originele activiteiten voor uw personeel zoals bijvoorbeeld Magic wax hands, Duck racing of oud-Hollandse spelen.

Meer informatie over partycatering en bedrijfsfeesten?
Wenst u meer informatie te ontvangen over partycatering en bedrijfsfeesten? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen graag contact met u op.
U kunt ons natuurlijk ook direct bellen (tel. 040 - 255 86 10) of e-mailen.

Leuk? Stuur het door!