Articles in Category: Attractieparken

Avonturenpark Hellendoorn

5.0/5 rating 1 vote

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van het personeelsfeest, de familiedag of relatiedag? En bent u op zoek naar een originele feestlocatie? Avonturenpark Hellendoorn is een unieke, avontuurlijke locatie voor een dagje weg voor bedrijven!

Bobbejaanland

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Teambuilding op de wijze van Bobbejaanland heeft niets te maken met saaie kaartspelletjes, brave rollenspelen of langdradige *geeuw* workshops…Teambuilding moet in de eerste plaats fun zijn, en dat hebben we bij Bobbejaanland goed begrepen.

De Efteling

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Magische momenten en spectaculaire shows. Spannende avonturen en vrolijk vermaak. Onverwachte ontmoetingen en onvergetelijke belevenissen. Je maakt het in allemaal mee in de Efteling in Kaatsheuvel!

Feestelijk Duinrell

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Duinrell is de ideale locatie voor groepsuitjes, bedrijfsevenementen of andere bijzondere activiteiten. Bezoek met uw school, vereniging, familie of bedrijf Attractiepark Duinrell. Een plons in het tropische Tikibad mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Het Archeon

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Een onvergetelijke dag vol historische verrassingen en volop activiteiten als kanovaren, op bezoek bij de jagers, boogschieten, fibula's maken, Romeinse massage en nog veel meer.

Het Arsenaal

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Het Arsenaal te Vlissingen leent zich uitstekend voor ieder feestelijk evenement van 20 tot 2500 personen. Zowel een standaard bezoek aan Het Arsenaal als het houden van feesten en partijen behoort tot de mogelijkheden.

Het Openluchtmuseum

5.0/5 rating 1 vote

Tegenwoordig vier je je verjaardag met lekkere taart, mooie slingers en cadeautjes. Vroeger ging dat heel anders. Gelukkig waren er wel andere feesten. In het Openluchtmuseum kun je nu ontdekken wat de kinderen vroeger tijdens deze feesten deden.

Madurodam

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Madurodam, al meer dan 50 jaar de kleinste stad van Nederland, is het hele jaar open. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typische Hollandse taferelen zorgen voor een feest van herkenning.

Omniversum Den Haag

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Omniversum neemt hele families, bedrijven, scholen en verenigingen mee op ontdekkingsreis. Je ontdekt in een uur tijd de mooiste gebieden ter wereld. In Omniversum, het enige grootbeeldfilmtheater van Nederland, maakt u een reis van het grootste formaat.

Toverland

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Ieder event in Toverland krijgt net dat magistrale tintje mee waardoor gasten nog meer genieten. Het draait uiteindelijk allemaal om de beleving. Door bij de gasten met de snaartjes van gevoel te spelen geeft Toverland garantie op verrassing.

Walibi World

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Het prachtige groene themapark in het hart van Nederland, met meer dan 50 attracties en shows.