Articles in Category: Event studios

Ahoy

5.0/5 rating 1 vote

Ahoy
Een ruimte huren kunt u overal. Maar vaak heeft u méér nodig. Een combinatie van verschillende, onderling verbonden ruimtes bijvoorbeeld. Om een congres of lezing in een grote hal na afloop voort te zetten in één of meerdere kleinere zalen.

Amsterdam Studios

4.0/5 rating 1 vote

Organiseert bedrijfsevenementen, themafeesten en Dance Events van 150 tot 4000 mensen. Amsterdam Studio's verzorgt de gehele organisatie van het evenement.

Central Studios

4.0/5 rating 1 vote

Central Studios in Utrecht biedt ruimte aan ondernemingen en organisatoren voor bijeenkomsten. De mogelijkheden van een evenement lopen uiteen van (grootschalige) plenaire bijeenkomsten tot superlatieve feestconcepten.

Expo Centrum FEC

4.0/5 rating 1 vote

Het Expo Centrum FEC in Leeuwarden is een hypermodern evenementencomplex met volop allure en onbegrensde mogelijkheden.

Heineken Music Hall

4.0/5 rating 1 vote

Live will never be the same. Dat is met recht van toepassing op de Heineken Music Hall in de uitgaansdriehoek Amsterdam Zuid-Oost. Grote namen uit binnen- en buitenland betraden reeds het podium van deze unieke locatie.

Martinair Partyservice

4.0/5 rating 1 vote

MPS I Martinair Party Service is een dynamisch en innovatief bedrijf met een passie voor het creëren van smaakvolle evenementen. Onze grote kracht zit ‘m in vriendelijke service en uitmuntende kwaliteit. Wij willen gasten laten genieten.

Passengers Terminal Amsterdam

4.0/5 rating 1 vote

Passenger Terminal Amsterdam omspant een wereld aan mogelijkheden voor evenementen van 50 tot 3000 personen. Of het nu gaat om een feest, diner, beurs of vergadering. De terminal heeft alles in zich om uw evenement tot een groot succes te maken.

Studio 21

4.0/5 rating 1 vote

Een multifunctionele evenementenlocatie op het Media Park in Hilversum. Studio 21 is geschikt voor o.m. bedrijfs- en personeelsfeesten, congressen, gala's, jubilea, dealerdagen, kick-off meetings, productintroducties en bedrijfstrainingen.