Organiseer een online muziekverkiezing...

feest tip: online muziek verkiezingMet een online muziekverkiezing zet je de DJ op het juiste spoor en verhoog je de feestvreugde.
Makkelijk en snel geregeld.

Daarom deze tip voor je feest: hou van te voren een online muziekverkiezing! Op deze site maak je een playlist aan en nodig je je feestgasten uit om muziek aan te vragen en hun stem uit te brengen op de tracks die er al in staan. (Tip: laat de playlist niet leeg, maar zet er zelf een leuk gevarieerd startlijstje in. Zo zie je waar de voorkeur naar uitgaat en breng je mensen ook weer op idee├źn.)

Een account is zo aangemaakt, een playlist ook. Stuur je gasten de link naar de playlist en de rest loopt vanzelf. Bijkomend effect van deze tip - zo heb ik gemerkt - is dat je gasten meer toeleven naar het feest doordat ze zelf actief voorbereiden en in de feeststemming komen door na te denken over de muziek. Een beetje hetzelfde effect als bij een verkleedfeest of themafeest.

Tip: stuur een week voor het feest even een reminder waarin je vertelt hoeveel verzoekjes en stemmen er al binnen zijn en spoor mensen 1x extra aan. Hier geldt: zien volgen, doet volgen. Nog een tip: 'like' je eigen playlist op facebook!

http://jkbx.org/article.php?dbfile=data/articles.dbl&article=feest_tips_muziekverkiezing