Beoordeling

4.0/5 rating 1 vote

Maesstede Catering

Maesstede Catering

Come together
Netwerken is meer dan een drankje doen...

Naast Facebook, LinkedIn & Twitter blijft persoonlijk contact voor effectief netwerken onmisbaar. Een walking dinnermet of (h)eerlijke finger food tijdens een netwerkborrel op locatie geven hieraan een extra demensie. Heeft u een zakelijke evenement, zoals een productlancering, symposium of congres? Wij kunnen dit op elke gewenste bestaande of onbestaande locatie faciliteren. Maesstede catering op locatie heeft oog voor stijl en duurzaamheid en we houden rekening met uw specifieke wensen.

Keep on working
Tijd is geld...

Doorwerken tijdens een Etagère lunch met klanten of collega's; een warme en gezonde maaltijd om weer fris aan de slag te kunnen; tijd en irritatie in de file voorkomen door middel van een vergaderontbijt op kantoor. Zomaar een greep uit de mogelijkheden van Catering op locatie door Maesstede.
Dagelijkse voorzien we grote bedrijven van vergaderarrangementen of lunches op maat. Onze eigen bakkerij en onze professionele koks, kunnen op elke vraag inspelen en dagvers leveren.

Party Time!
Feesten verzorgen is vakwerk...

The sky is the limit...Met ook voor detail en ieders budget kunnen wij zowel zakelijke- en particuliere evenementen op locatie voor u organiseren. Indien gewenst, denken wij vanaf het eerste idee met u mee. Zo kunnen wij voor u de uitnodiging verzorgen (ontwerp en versturen), aanmeldingen bijhouden, de ruimtes binnen een bepaald thema of (logo)kleur inrichten, het benodigde personeel verzorgen. Evenals een spectaculaire act, gezellige muziek en mogelijke bedankjes. Party cateraar Maesstede laat alles vlekkeloos verlopen. Zodoende bent u gast op uw eigen evenement en heeft u tijd voor de dingen waar het echt om draait......Party Time!

Leuk? Stuur het door!