De Toverkist

3.1/5 Waardering (10 beoordelingen)

De Toverkist
De Toverkist verhuurt themakisten voor kinderen van 4 tot 8 jaar, vol met verkleedspullen, attributen in stijl van het thema, kleurplaten, knutselpakketjes, bordjes en bekertjes, een tafelkleed en een draaiboek vol met ideeën voor traktaties enz...

De Verkleedkist Arnhem

4.3/5 Waardering (4 beoordelingen)

Ben je op zoek naar een originele en betaalbare thema-verkleedkist (met een compleet feestdraaiboek) voor kinderen (4-10 jaar)?

Dikke Tante Kee houdt van themafeesten!

3.7/5 Waardering (10 beoordelingen)

Dikke Tante Kee houdt van themafeesten!
Dikke Tante Kee verhuurt themakisten voor Piraten-, Prinsessen-, Bakkers-, Ridders-, Boeren en Boerinnen Feestjes!

Flo4you

2.3/5 Waardering (4 beoordelingen)

Flo4you
Flo4you verhuurt verkleedkisten voor een kinderverjaardag- en/of thema verkleedfeestjes. Voor 33 euro huurt u een verkleedkist met verkleedkleding voor 6 kinderen per thema. (Uitbreiding is mogelijk voor 6 euro per verkleedset per kist).

Hiep hiep hoera themafeesten

3.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Tijdens onze themafeesten nemen wij uw kind mee in zijn/haar fantasiewereld. Met behulp van bijzondere verkleedkleding zal uw zoon of dochter zich een echte prinses of ridder voelen. Wij hebben een groot aanbod van thema's, gebaseerd op de laatste trends.

Jajakidz

4.3/5 Waardering (3 beoordelingen)

Stoer... lief... magisch... actief... Superleuke themafeesten voor kinderen. De themafeesten staan beschreven in overzichtelijke en gebruiksvriendelijke draaiboeken. Trek je er op uit? Wij bieden tevens actieve speurtochten.

Jolanda`s Verkleedkisten

4.5/5 Waardering (4 beoordelingen)

Hoera, een feest !! Huur een verkleedkist van Jolanda’s verkleedkisten....

Kinderfeestje

3.0/5 rating 1 vote

Kinderfeestje
Binnenkort is je zoon of dochter jarig. Alvast van harte gefeliciteerd! Je bent je waarschijnlijk aan het oriënteren voor een leuk en origineel kinderfeestje! Je kunt bij ons kant en klare thema kinderfeestjes bestellen of je kunt inspiratie op doen!

Prinsessenfeestje Zuid Holland

4.0/5 rating 1 vote

Droomt je dochter er van om als prinsesje door het leven te gaan? Tijdens dit kinderfeestje bij jou thuis toveren we elk meisje om tot prinses met nagellak, lipgloss en mooie prinsessenjurken!

Sisters in Wonderland

3.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Sisters in Wonderland is een webwinkel waarin wij thema feestartikelen, zoals borden, bekers, servetten, uitdeelzakjes, uitnodigingen, pinata's en verkleedkleren verkopen. Wij hebben veel thema 's uit Amerika, die je niet in andere feestwinkels ziet.

Toffeest!

4.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Toffeest!
Toffeest! verhuurt complete themakisten voor verschillende themafeesten. Van Frozen tot leger, van kokkerellen tot Hawaii.

Villa Kabaal

4.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Villa Kabaal
Villa Kabaal, de locatie voor het leukste, spannendste en meest bijzondere themafeestje voor kinderen!