Beoordeling

3.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Kidscity Borne

Kidscity Borne

Kids City is de ideale plek voor het vieren van een kinderfeestje. Naast speciale ontvangstruimtes kent Kids City diverse arrangementen, vanaf 5 kinderen, met prijzen die wel heel bijzonder zijn.

Bij het kinderfeestje kan men onbeperkt gebruik maken van de grote speeltuin, de kleine speeltuin (tot en met 4 jaar), de bioscoop, het museum, de kinderdisco, het entertainment en van alle andere faciliteiten.

Gedurende 2,5 uur is er een feesttafel voor u gereserveerd, is de stoel van de jarige versierd, staat de naam van de jarige op het verjaardagsbord en krijgt de jarige een cadeautje. Uiteraard kunt u langer blijven en hoeft u dan geen entree te betalen. Het arrangement wordt wel in 2,5 uur afgewerkt.

De arrangementen voor een kinderfeestje:

De kleine Zeemeermin
Onbeperkt spelen, 1 x ranja, patat en een ijsje
Prijs : € 7,75 per kind (reserveer)

Peter Pan
Onbeperkt spelen, onbeperkt ranja (max. 5 per kind), patat met 3 overheerlijke snacks en een ijsje
Prijs : € 8,95 per kind (reserveer)

Pipi Langkous
Onbeperkt spelen, onbeperkt ranja (max. 5 per kind), patat met 3 overheerlijke snacks, een ijsje en bij vertrek een grote zak snoep
Prijs : € 9,95 per kind (reserveer)

De Zwempiraat
2 uur onbeperkt spelen, onbeperkt ranja (max. 5 per kind), patat met 3 overheerlijke snacks en een ijsje. Na het spelen mogen de kinderen gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs 't Wooldrik.
Prijs : € 11,25 per kind (reserveer)

Alle arrangementen duren 2,5 uur. Elk arrangement kan naar keuze uitgebreid worden met uw wensen en onze mogelijkheden. Daarnaast kunt u voor € 1,25 per kind schatzoeken. Bij ieder kinderfeestje arrangement geldt een minimum van 5 kinderen.

Ouders kunnen zich heerlijk vermaken in ons sfeervol themarestaurant. Als volwassene betaalt u alleen de entreeprijs van € 1,95 p.p. Versnaperingen kunt u bestellen en afrekenen aan de bar. Zoals u wellicht zult begrijpen is het niet toegestaan eigen meegebrachte drinken of etenswaren bij ons te nuttigen.

Strandjutter
Wij hebben voor de volwassenen een klein arrangement samengesteld. Genaamd: De Strandjutter. Bestaande uit: Entree, 2 keer koffie, appeltaart met slagroom en 1 consumptie naar keuze voor €9,90 per persoon.

Alle arrangementen voor een kinderfeestje zijn vanaf 5 kinderen. Gaat u gezellig een dagje uit met uw gezin of een kleine groep dan bent u zonder reservering van harte welkom.

Arrangementen dienen van te voren te worden gereserveerd.

Leuk? Stuur het door!