Beoordeling

4.3/5 Waardering (4 beoordelingen)

Confetti Kado

Confetti Kado

Confetti-Kado heeft heel veel verschillende traktaties en traktatieverpakkingen voor ouders die weinig tijd hebben om zelf creatief bezig te zijn of zelf geen inspiratie hebben, maar wel willen dat hun kind met een originele, leuke en betaalbare traktatie op school, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of op de creche komt. Met de kleine cadeautjes, trakatieverpakkingen en/of snoeptraktaties van Confetti-Kado zal de jarige job zeker in de belangstelling staan!

Voor ieder kind hebben we een passende traktatie of kunnen we een kindertraktatie naar zijn of haar wens maken.

Traktatieverpakking! Verpakkingen in de vorm van een kofferdoosje, kartonnen taartpunt, kubusdoosje of chipsdoosje. U kunt ze allemaal bij Confetti-Kado vinden en in diverse kleuren.

Daarnaast verkoopt Confetti-Kado nu ook setjes foliezakjes en diverse traktatie cadeauzakjes. Eventueel extra te versieren met de diverse gekleurde lintjes en leuke stickertjes.

Trakteren! Een traktatie mag natuurlijk best in de smaak vallen, ook zonder snoep. Het assortiment van Confetti-Kado is daarom enorm. Er is voor ieder wat wils in het uitgebreide assortiment trakatiecadeautjes, uitdeelcadeautjes: diverse soorten potloden, geduldspelletjes, sleutelhangers, tolletjes, fluitjes, groeidieren, boekenleggers, schuifpuzzeltjes en noem maar op. Stuk voor stuk erg leuke cadeautjes!

Leuke Kindertraktaties! Maar niet alleen voor een verjaardagsfeestje kunt u bij Confetti-Kado terecht, ook voor een verhuizing, geboortetraktatie, afscheidstraktatie of als uw kindje naar de basisschool gaat, vindt u op de website vast iets wat u aanspreekt.

Leuk? Stuur het door!