Aquadrome

3.5/5 Waardering (4 beoordelingen)

Aquadrome
Vier je kinderfeestje bij Aquadrome in Enschede!

Avonturenland

4.8/5 Waardering (4 beoordelingen)

Avonturenland
Een dag vol plezier......

Bengeltjes speeldorp

2.6/5 Waardering (5 beoordelingen)

Bengeltjes speeldorp
Je komt hier de boel behoorlijk op stelten zetten. Thuis mag dat niet, maar hier bij ons in Hengelo wel!

BillyBird Park Hemelrijk

3.3/5 Waardering (7 beoordelingen)

BillyBird Park Hemelrijk
De binnenspeeltuin, buitenattracties en het strandbad zorgen voor een onvergetelijk dagje uit bij mooi en minder mooi weer. Al vanaf € 5,95 per persoon is BillyBird Park Hemelrijk een ideale locatie voor een kinderfeestje, familiedag of groepsuitje.

Bricoja Sportieve Recreatie & Educatie

2.2/5 Waardering (5 beoordelingen)

In twee uur tijd worden sport & spel, creativiteit en survival gecombineerd. Feestjes vinden zowel binnen als buiten plaats en worden in een thema uitgevoerd. Zo is er een CircusFeest, Ruimtefeest, Piratenfeest, Heksenfeest, Indianenfeest en Survivaltocht

Chimpie Champ

3.2/5 Waardering (12 beoordelingen)

Chimpie Champ
HOERA, vier je feestje in de speeljungle van Chimpie Champ!Iets te vieren? Kom dan spelen bij Chimpie Champ en vier je feestje in een van onze 4 thema kamers: De Piratenkamer, de Vet-Coole kamer, de Prinsessekamer of de Jungle kamer.

De Blije Dries

3.4/5 Waardering (7 beoordelingen)

Een ideale speeltuin in Wijchen voor kinderen en ouders of begeleiders. Het is royaal ingericht met moderne, veilige speeltoestellen.

De Holle Bolle Boom

3.3/5 Waardering (3 beoordelingen)

Koning Pa-Radijs tovert de kinderfeestjes om tot een echt TOP VIP Feestje! Wil jij als jarige Job jouw feestje vieren in het Koninkrijk van Pa-Radijs? Kijk dan vlug bij 'kinderfeestjes'.

De Kindertuin

2.7/5 Waardering (6 beoordelingen)

De Kindertuin
Professioneel Kindervermaak-Origineel kindervermaak voor bedrijfs- en publieksevenementen, basisscholen en festivals op locatie.

De Knutselkantine

4.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

De Knutselkantine
Inspirerend tijdverdrijf / creatieve workshops

Embedded fitness-Actief kinderfeestje

3.3/5 Waardering (11 beoordelingen)

Embedded fitness-Actief kinderfeestje
Jongeren gamesportfuif / Gamesportfeestje / Kinderfeestje..Het is mogelijk een gamesportfeestje te geven bij onze e-fit zone in Helmond.....

Familiepark Dippie Doe

4.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Familiepark Dippie Doe
Beleef een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn heel veel leuke en spannende attracties voor kinderen t/m 13 jaar.

Familiepark Drievliet

3.4/5 Waardering (9 beoordelingen)

Familiepark Drievliet
Niets is leuker voor uw zoon of dochter dan zijn/haar verjaardag te vieren omringd door hun beste vriendjes en vriendinnetjes en waar kan het beter dan in Familiepark Drievliet.

Griffioen Outdoor

3.4/5 Waardering (10 beoordelingen)

Griffioen Outdoor
Bent u opzoek naar een actief en avontuurlijk kinderfeestje? Kom dan langs in de Ookmeer Jungle! Op deze unieke locatie in Amsterdam Osdorp zullen de kinderen super veel plezier beleven met diverse sportieve activiteiten.

Joepie binnenspeeltuin

3.5/5 Waardering (4 beoordelingen)

Joepie binnenspeeltuin
Kom ook op je verjaardag naar ons toe…Stel je voor hoe leuk het zou zijn om bij ons je kinderfeestje te houden. Dat kan! Wij houden wel van een feestje. Om het je ouders makkelijk te maken, hebben we speciale arrangementen gemaakt.