Beoordeling

4.5/5 Waardering (4 beoordelingen)

Jolanda`s Verkleedkisten

Jolanda`s Verkleedkisten

Hoera, een feest !!

Het is leuk om elk jaar een ander feest te geven. Maar ... ... wat zullen we dit jaar toch weer eens doen? Wij hebben de oplossing voor u.

Huur een verkleedkist van Jolanda’s verkleedkisten.  

Een verkleedkist bevat een compleet verkleedfeestvoor kinderen. Het gemak van zo’n kist is dat wij “alles” al voor u hebben verzameld. Er zijn wel 14 verschillende thema's waar u uit kan kiezen. Het is ook mogelijk om een combinatie te maken van twee thema's zoals bijvoorbeeld ridders met prinsessen of heksen met griezels. 

Voor wie zijn deze verkleedkisten bestemd?

De verkleedkleren en accessoires zijn gemaakt voor kinderen van vijf tot tien jaar. U kunt de feesten huren voor een verjaardag, een trouwerij, een schoolfeest. Of voor een feest in een buurthuis of een club.

Wat krijgt u allemaal mee?  

  • Verkleedkleren    die    wij samen met u uitzoeken in de winkel. Deze krijgt u mee in kledingzakken. 

  • Daarbij    een grote kist vol met: accessoires op thema, een map vol tips voor    spelletjes, taarten en hapjes, een voorleesboek en een kleurboek waaruit u de tekeningen kunt kopiëren.

  • Een complete    schminkkoffer met schmink, make-up en boekjes met schminkvoorbeelden.

  • En    bij elk feest nog een speciaal attribuut bijvoorbeeld:     drie wigwamtenten bij de indianen, scheppen om de schat op te graven bij de    piraten, enz    .

Leuk? Stuur het door!