Jachtslot de Mookerheide

4.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Uw trouwdag een sprookje? Dat is echt mogelijk. Waar u ook in ondertrouw bent gegaan, het definitieve jawoord van de bruid en haar sprookjesprins kan klinken in het stijlvolle Jachtslot de Mookerheide.

Kasteel Duurstede

4.3/5 Waardering (4 beoordelingen)

Kasteel Duurstede
Kasteel Duurstede is een unieke locatie voor vele zakelijke activiteiten. Denk daarbij aan stijlvolle ontvangsten, huwelijken, recepties, borrels, diners, feesten, presentaties, vergaderingen, workshops, tv- en filmopnamen en andere bijeenkomsten op maat.

Kasteel Geldrop

3.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

U kunt op het kasteel uw hele bruiloft vieren, of een deel daarvan (al dan niet in combinatie met uw huwelijkssluiting).

Kasteel Heeze

4.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Kasteel Heeze
Midden in het dorp Heeze begint een lange oprijlaan die naar Kasteel Heeze leidt, het middelpunt van de Heerlijkheid Heeze, Leende en Zesgehuchten. Het kasteel ligt in alle stilte omgeven door weilanden en bossen.

Kasteel Henkenshage

4.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Kasteel Henkenshage biedt u de mogelijkheid om uw huwelijk te laten voltrekken in Kasteel Henkenshage zelf, of op het romantische eiland, binnen de grachten van het kasteel. Dit is alleen mogelijk wanneer U uw Huwelijksfeest door ons laat verzorgen.

Kasteel Oost

4.3/5 Waardering (4 beoordelingen)

Niet alleen de majestueuze, met twee leeuwen gesierde toegangspoort oefent een magische aantrekkingskracht uit op de bezoekers van Kasteel Oost. Ook de prachtige parken rondom het kasteel met zijn warme gele gloed zorgen voor een bijna feeërieke sfeer.

Kasteel Wijenburg

4.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Kasteel Wijenburg
Kasteel Wijenburg is een betoverende trouwlocatie met stijlvolle zalen en salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal. Het pronkstuk is de imposante Ridderzaal die plaats biedt aan meer dan 150 gasten.

Slot Doddendael

4.4/5 Waardering (5 beoordelingen)

Slot Doddendael
Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlak bij Nijmegen (Gelderland) is gelegen in het mooie Land van Maas en Waal. In het slot is een à la carte lunchrestaurant gevestigd, maar ook is het een locatie voor feesten en partijen.

Slot Zuylen

4.0/5 rating 1 vote

Slot Zuylen staat in het schilderachtige dorpje Oud-Zuilen, fraai en centraal gelegen aan de rivier de Vecht in de provincie Utrecht. In dit kasteelmonument vinden tevens huwelijkssluitingen en partnerregistraties van de Gemeente Maarsen plaats.

Google ads