Blue Boat Company

4.0/5 rating 1 vote

Blue Boat Company
Blue Boat Company heet u van harte welkom op haar luxe rondvaartboten voor een unieke rondvaart ervaring op de Amsterdamse grachten. Wij zijn een rondvaart rederij met acht schepen.

Canal Company

3.0/5 rating 1 vote

Canal Company
Canal Company biedt unieke groepsarrangementen aan op en rond de Amsterdamse grachten. Met onze diversiteit aan labels verzorgen wij breed scala aan arrangementen.

Carpe Diem

4.0/5 rating 1 vote

Carpe Diem
Trouwen op een boot?

De Muider Compagnie

4.0/5 rating 1 vote

De Muider Compagnie
Zeilen op je bruiloft vanuit Muiden of IJburg Je trouwdag is de mooiste dag van je leven? Waarom zou je die niet vieren op een van de leukste locaties van Nederland?

De Stoomboot Brandaris

2.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

. Wil je jouw verjaardag, bruiloft, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest vieren op de Beren Boot? Dat kan!

De Willem Barentsz

4.0/5 rating 1 vote

Dagtochtenschip de 'Willem Barentsz' is met haar vele zeilen, witte uiterlijk en teakhouten opbouw een majestueuze verschijning. De omvang alleen is al genoeg om ieders blik te vangen.

Hollands Glorie

4.0/5 rating 1 vote

Ontdek Nederland vanaf het water met uw relaties. Heeft u plannen met betrekking tot een te organiseren bedrijfsuitje? Of zit er binnenkort wellicht een zakelijke meeting in de planning?

Merlijn de magie van water

4.0/5 rating 1 vote

Lach, zing, eet, drink, dans, geniet, vaar. We verzorgen uw bedrijfsuitje op maat, want Merlijn is flexibel in het vervullen van uw wensen. Kom aan boord en ervaar de magie van water! Merlijn heeft geen vaste thuishaven, wij komen naar u toe!

Oceandiva

4.0/5 rating 1 vote

Welkom aan boord van de OCEANDIVA; Benelux's grootste evenementenschip. Of het nu een bedrijfsfeest, productpresentatie of seminar is. Een unieke combinatie van mobiliteit, capaciteit en uitstraling maakt alles mogelijk.

Partyrederij Tisset

4.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Partyrederij Tisset
Al ruim 25 jaar staat Rederij Tisset garant voor grenzeloos vaarplezier. Rederij Tisset heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een veelvuldige organisatie. De vloot bestaat uit 3 schepen, van luxe partyschepen tot een zeer snelle catamaran.

Partyschip Egberdina

4.0/5 rating 1 vote

De 'Egberdina' is een zeilend monument uit 1882 dat luxueus is ingericht voor sportieve en informele dagtochten op het IJsselmeer.

Raderstoomboot De Majesteit

3.0/5 rating 1 vote

Swingen, feesten, eten, drinken en een fantastische cruise? Beleef het mee tijdens de Showboat Party aan boord van Raderstoomboot De Majesteit! Een feestavond aan boord van onze nostalgische Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926).

Woltheus Cruises

4.0/5 rating 1 vote

Van bedrijfspresentatie tot stijlvolle businessparty , van receptie tot een onvergetelijk huwelijksfeest. Woltheus Cruises verzorgt het allemaal. Ook voor grachtenrondvaarten en cruises bent u bij ons aan het juiste adres.

Zeilvloot Muiden

4.0/5 rating 1 vote

Een dagdeel, hele dag, weekend of week een boot huren. Het water op om te vergaderen, te presenteren of te netwerken met medewerkers en relaties. Of met vrienden en familie een verjaardag, bruiloft of re√ľnie vieren. Onder vol zeil of rustig ronddobberend.

Google ads