Feesttips

Huur een wensboom

wensboomGive-aways, eveloppendoos, gastenlijst… met sommige onderdelen van een bruiloft lijkt ieder bruidspaar moeite te hebben. Net zoals het gastenboek, want zo’n onpersoonlijk boek met vakjes waarin iedereen een naam zet kan écht niet meer. Alsof je niet weet wie je hebt uitgenodigd op je eigen bruiloft! Dat moet leuker kunnen, toch? Waarom van je gastenboek geen decoratie (en gespreksstof!) maken met een Wish Tree? Deze kun je zelf maken met mooie kaartjes en een klein boompje dat je later in jullie tuin zet.

Het perfecte tuinfeest drankje!

Prosecco met waterijsje Perfecte tuinfeest drankjeHeerlijk weer, het zonnetje schijnt en de gasten genieten in de tuin van het landgoed waar jullie het feest geven. 
Om het helemaal perfect te maken is hier een idee voor het perfecte tuinfeest drankje!
Prosecco met waterijsje! 

 

Houd je wijn koel met druifjes

bevroren-druiven-om-wijn-te-koelen

IJsklontjes in je witte wijn op een feest is natuurlijk een no-go. Dat bederft de smaak van de wijn. Gebruik daarom bevroren druiven om de wijn te koelen. Vier à vijf druiven per glas zijn voldoende om de wijn in stijl koel te houden.

Duiven op de bruiloft

duiven op je bruiloft

Witte duiven staan voor onschuld, vrede en geluk.
Het laten uitvliegen van witte duiven is een mooie symbolische afsluiting na de huwelijksvoltrekking die de bruiloft compleet maakt.

Google ads