Welkom op kinderfeestje vieren!

Wilt u u een leuk kinderfeest voor uw zoon of dochter organiseren? Op kinderfeestje vieren kun je terecht voor tips, spelletjes en traktatie-ideetjes voor een stoer kinderfeest. Kijk bij onze links voor bijzondere feestlocaties voor een kinderfeest, zoals dierenparken of attractieparken. Maar bij de kinderfeest locaties zitten ook prachtige plekjes waar je met een kleine groep terecht kunt voor een geweldig kinderfeest! En natuurlijk zijn bij ons ook clowns, goochelaars en niet te vergeten verkleedkisten voor een spannend themafeest te vinden. En om het kinderfeestje compleet te maken hebben we natuurlijk ook traktaties op kinderfeestje vieren!

Heb je zelf nog een leuke feesttip of link? Stuur hem dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

Mandarijnpoesjes

mandarijnpoesMandarijnpoesjes

Het is weer mandarijnentijd! En ze zijn heerlijk om een lekker zoete en toch gezonde traktatie mee te maken. Laat uw kind daarom leuke mandarijnpoesjes trakteren. Makkelijk om te maken en leuk om uit te delen!

Spookjes

spookje

Vouw een servetje open en leg een mandarijntje of een lolly in het midden. Vouw het servetje dicht en bind hem onder het mandarijntje dicht met een elastiekje. Teken op het ontstane bolletje een gezichtje en je spookje is klaar.
Maak het geheel af met een kaartje met naam en foto van de jarige.

Choco Appels

choco appels traktatie

Benodigdheden:

  • (kleine) Appels
  • Chocoglazuur (zakjes bijv. merk Dr. Oetker)
  • Houten (eet)stokjes (bij Toko of Xenos)
  • Disco (taartversiering, Dr. Oetker)