Voor een geweldig kinderfeest

Wilt u u een fantastisch kinderfeest voor uw zoon of dochter organiseren? Op kinderfeestje vieren kun je terecht voor tips, spelletjes en traktatie-ideetjes voor een stoer kinderfeest. Kijk bij onze links voor bijzondere feestlocaties voor een kinderfeest, zoals dierenparken of attractieparken. Maar bij de kinderfeest locaties zitten ook prachtige plekjes waar je met een kleine groep terecht kunt voor een geweldig kinderfeest! En natuurlijk zijn bij ons ook binnenspeeltuinen en verrassende verkleedkisten voor een spannend themafeest te vinden. En om het kinderfeestje compleet te maken hebben we natuurlijk ook uitnodigingen en traktaties op kinderfeestje vieren!

Heb je zelf nog een leuke feesttip of link? Stuur hem dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

IJshoorntjes

Koop het gewenste aantal ijshoorntjes en een grote zak met roze en witte marsmellows (schuimbollen). Op elk hoorntje doe je 2 witte en 1 roze (of 1 witte en 2 roze) bollen en daarna pak je de ijsjes feestelijk in. Gebruik daarvoor doorzichtig cellofaanpapier met een leuke afbeelding erop. Met een gekleurd lintje of strikje erom heen zien de ijsjes er erg feestelijk uit!

Olifant met traktatie

olifant traktatieMet deze olifant kun je leuk een pakje drinken of chips trakteren. Dit heb je nodig: 

  • stevig gekleurd papier
  • stift
  • lijm
  • dropveters
  • pakjes drinken

Een vrolijke verjaardagsparaplu

Neem een grote paraplu. Een grote stapel ballonnen, lintjes of strikjes, en een stapel servetten. Als traktatie gebruik je doosjes rozijnen, smarties, een appel of een kleinigheidje.