Welkom op kinderfeestje vieren!

Wilt u u een leuk kinderfeest voor uw zoon of dochter organiseren? Op kinderfeestje vieren kun je terecht voor tips, spelletjes en traktatie-ideetjes voor een stoer kinderfeest. Kijk bij onze links voor bijzondere feestlocaties voor een kinderfeest, zoals dierenparken of attractieparken. Maar bij de kinderfeest locaties zitten ook prachtige plekjes waar je met een kleine groep terecht kunt voor een geweldig kinderfeest! En natuurlijk zijn bij ons ook clowns, goochelaars en niet te vergeten verkleedkisten voor een spannend themafeest te vinden. En om het kinderfeestje compleet te maken hebben we natuurlijk ook traktaties op kinderfeestje vieren!

Heb je zelf nog een leuke feesttip of link? Stuur hem dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

Schat verdelen op een piratenfeestje

Dit is een leuke manier om alle piraatjes te betrekken bij het uitdelen van de cadeautjes. U laat de kinderen zitten in een kring. De jarige job zit ook in de kring en laat een plastic zwaard of een piratenpistool in het midden ronddraaien.

Bellenblaas als traktatie

Een ontzettend leuke traktatie. In plaats van snoepjes het favoriete speeltje van veel kinderen: bellenblaas!

Print labeltjes uit met een leuke foto van je kind in verjaardagsstemming. Opplakken op het flesje en nog een velletje boeklon eroverheen, zodat de inkt niet uitloopt als er geknoeid wordt en "klaar is kees".