Beoordeling

3.5/5 Waardering (4 beoordelingen)

Pannenkoekenhuis 'de 7 Dwergen'

Pannenkoekenhuis 'de 7 Dwergen'

Door de charmante ligging aan de maas vlakbij Cuijk met uitzicht op de Mookerheide en het Reichswald ervaart u hier nog de echte charme van het Brabantse land.
Pannenkoekenhuis 'de 7 Dwergen' bakt al sinds jaar en dag de lekkerste pannenkoeken volgens eigen beproeft recept met ingrediënten uit eigen streek. Voor gasten met een speciaal dieet of allergie bakken wij pannenkoeken glutenvrij, met sojamelk, op waterbasis met /of zonder ei.

Naast pannenkoeken serveren wij ook soepen, diverse maaltijdsalades, uitsmijters, omeletten, tosti's en dagschotels met friet en salade.

De kinderen kunnen zich prima vermaken in het geheel vernieuwde speelkasteel (buitenspeeltuin), dwergenhuis (binnen) of op de midgetgolfbaan terwijl de ouders rustig binnen aan tafel zitten of buiten op één van de terrassen genietend van een drankje,hapje en/of een pannenkoek.

Het Speelkasteel

Kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken in het speelkasteel van Sneeuwwitje en de Prins of lekker dollen in het speelhuis met ballenbak en er is een midgetgolfbaan, luchtkussen, touwbug, uitkijktoren, wensbron, peuterspeelhoek, trampoline, glijbaan en een terras waar u kunt genieten van een heerlijk drankje of snack.

Leuk? Stuur het door!