Kinderfeestje 'een dag model'

3.8/5 Waardering (4 beoordelingen)

Kinderfeestje 'een dag model'
Wil jij ook met echte studiolampen gefotografeerd worden? Dat kan. Gedurende 2 uur maken we een ware fotoset in jouw huis! Eerst kun je snuffelen tussen allerlei leuke accessoires zoals hoeden, zonnebrillen, kettingen en sjaals...

Kinderfeestje op het ss Rotterdam

3.5/5 Waardering (15 beoordelingen)

Kinderfeestje op het ss Rotterdam
De locatie voor een super leuk kinderfeestje...Cool! Met vriendjes en vriendinnetjes het schip ontdekken! Dat kan met deze speciale verjaardagstour. Schip Ahoi! Een gids neemt de kids mee naar de brug van het kolossale schip.....

Kinderfeestje scrapbook Zuid Holland

3.0/5 rating 1 vote

Wil je samen met je vriendinnen een mooi versierd mini-album maken? Tijdens dit creatieve kinderfeestje bij jou thuis kan dat.

Knalfuif

3.7/5 Waardering (3 beoordelingen)

Zoekt u een leuke traktatie voor uw zoon of dochter? Wij bieden traktatiedoosjes aan in de thema's: piraat, prinses, kabouter, heksen- en tovenaars, Oosters (1001 nacht) en ridders.

Kunst voor Kids

3.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Kunst voor Kids
Het adres voor creatieve kinderpartijtjes in Haarlem...schatkistje, sfeerlichtje of fossiel maken...en nog veel meer....

Naatjeshof workshop

4.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Naatjeshof workshop
Wilt u een origneel kinderpartijtje voor uw kinderen organiseren?Met een Naatjeshof Workshop is succes verzekerd...

Ontdekhoek Rotterdam

4.2/5 Waardering (5 beoordelingen)

Ontdekhoek Rotterdam
De Ontdekhoek is voor meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar.Een grote werkplaats waar je proefjes mag doen. Zelf aan de slag gaan en je geen seconde vervelen!

Plaswijckpark

4.8/5 Waardering (4 beoordelingen)

Plaswijckpark
Een dagje Plaswijckpark, heerlijk ontspannen! Wedden dat je nog nooit zoveel leuke speeltuinen bij elkaar hebt gezien? In SPEELWIJCK raak je nooit uitgespeeld. Ga je meteen de zee op in de Havenspeeltuin? Of toch eerst aan de touwen slingeren.....

PoppelePats Kinderfeestjes

3.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Allerlei ideeën om een origineel kinderfeestje thuis te geven. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, zolang kinderen maar kunnen spelen en fantaseren.

Spyctive

4.0/5 rating 1 vote

Spyctive
De kinderen gaan als team een spannende missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het Top secret missiedossier met alle benodigde informatie zoals bewijs, foto's, video-opnames en afgeluisterde telefoongesprekken.

StudiO Blom

3.7/5 Waardering (3 beoordelingen)

StudiO Blom is een studio in de Blomstraat 21 te Weesp, waar workshops en feestjes voor kleine groepen georganiseerd worden. Kinderen en tieners kunnen er terecht om een leuke tijd met elkaar te hebben en iets nieuws te leren.

Verjaardagshoed.nl

4.0/5 rating 1 vote

Verjaardagshoed.nl
Een verjaardagshoed staat je goed!

Zeilschool het Nieuwe Meer

4.0/5 rating 1 vote

Zeilschool het Nieuwe Meer
Kies voor een sportief feestje! Je kinderpartijtje in de Optimist. Toch super leuk om met je vriendengroepje het water op te gaan. In de Optimist zijn jullie zelf kapitein.

Zelf traktaties maken

3.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Zelf traktaties maken
Dé webwinkel voor al je feestelijke traktaties !