Beoordeling

4.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Van Hooff Partyservice en Catering

Van Hooff Partyservice en Catering

Bij het organiseren van een feest of bedrijfspresentatie komt heel wat kijken. Maar dat geldt ook al bij een gezellige barbecue met vrienden of familie. Wij nemen u dat regelwerk graag uit handen: we hebben een jarenlange ervaring in partyservice en catering.
In een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw specifieke wensen en het beschikbare budget. In overleg met u maken we een overzicht van het verloop, de locatie, het te verwachten aantal gasten. We zetten alle benodigdheden voor u op een rij, zodat er niets over het hoofd gezien kan worden.

Vervolgens doen we u een op maat gemaakt voorstel met naast de culinaire aanpak, desgewenst ook de facilitaire verzorging en een passende aankleding. We beschikken over een enthousiast team koks en bedienend personeel. We hebben een uitgebreid arsenaal aan tafels, stoelen, barkrukken, biertaps, barunits, barbecues, rechauds, servies, tafellinnen etc. En we kunnen zorgen voor een feesttent met feestverlichting, podium, garderobe of toiletvoorzieningen. Maar u kunt natuurlijk ook alleen een buffet laten bezorgen.

Leuk? Stuur het door!