Beoordeling

5.0/5 rating 1 vote

Landgoed van Robacher

Robacher's sfeervolle Pre-Christmas party's, Eindejaarsfeesten, Midwinterarrangementen en doelmatige Business Events voor Firma's en Bedrijven.

Verras uw medewerkers en zakenrelaties eens origineel, door ze uit te nodigen voor een representatief bedrijfsevenement op het schitterend gelegen en sfeervolle eeuwenoude Landgoed Robacher's Watermolen voor een feestelijke Pre-Christmas party, Business Event, Eindejaar of Midwinter arrangement.

Luxe avondvullende ongedwongen bedrijfsparty's met buffet of diner-invulling, afgewisseld met live muziek en verrassende show intermezzo's. Gelegenheidslandgoed Robacher's Watermolen in Hauwert (nabij Hoorn in Noord-Holland) is de perfecte locatie voor een zakelijk succesvol bedrijfsevenement. Naar wens verzorgen wij u het vervoer uit en thuis per luxe touringcar tegen zeer gereduceerde vervoerstarieven.

Gelegenheids-Landgoed 'Robacher's Watermolen' is geroemd om haar goede verzorging, schitterende besloten buitenterrassen en verzorgde arrangementen op maat voor de betere familie- en bedrijfsfeesten in diverse besloten locaties!

Leuk? Stuur het door!

Google ads